Cadesign form – Visuelt vanedannende

Vi har over 20 års erfaring med 3D-billeder, 3D-film og digitale services. 50 dedikerede medarbejdere presser hver dag grænsen for, hvad der er muligt. Kombinationen af høj teknisk forståelse, legende kreativitet og en ’alt er muligt’-tilgang, resulterer i banebrydende designs og unikke løsninger. Dét gør os til nordens førende og mest innovative 3D-multimediebureau.

Vores kunder skal imponeres over forventning! Vi sætter en ære i at forstå dine behov og hele tiden tilbyde det nyeste på alle områder. Det resulterer i dynamiske løsninger, der altid kan justeres og videreudvikles, er omkostningsbesparende - og derfor stærkt vanedannende.

Med kontorer spredt over hele Nordeuropa leverer Cadesign form specialistydelser eller full-service-løsninger. Vi dækker blandt andet Køkken, Bad & Indretning, Byggeri, Industri, Kontor & Møbel, Arkitektur & Development – vi er på, hvor du er på.

I Aalborg finder du også vores datterselskab Dimension Design, der er specialiseret i bolig- og byggeprojekter. Besøg dem her.


  Kunne du tænke dig at høre mere? 
Book et møde og en god kop kaffe her